Първоначално публикувано от Jivko7777
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo Alfa 156 3.2 V6 24V GTA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas
-
Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщениеКаква караш ти колега и какъв дизелджия чакаш че нещо не ти хванах мисълта?Ако мислиш че с колата от снимката ти неможе да ти се опъне някой дизел мисля че гршиш.А ако става въпрос само за Алфа, аз лично съм виждал как една 159 2,4ЖТД (210к.с.) с чип откъсна една 3,2 JTS Q4. А твоята ако си е стандарт на 240к.с. мисля че ще те оправи,незнам обаче какво си и сътворил.Всичко е възможно.
А за мойте фабрични 240 коня като те слушам как говориш ми е ясно че такава си виждал само на картинка! Айде успех в живота и се усведомявай преди да пишеш глупости
---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:06 ----------
Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщениеТочно това имах предвид и аз, че АКО е стандартно неговото ГТВ или само с чип, най вероятно ЖТД-то ще го откъсне, ако е чипосано като хората!Иначе не успорвам уменията на Бобо и не се съмнявам че и неговата може да е повече от пипната,затова съм сложил едно голямо АКО отпред.
И естественно пак не сте наясно че 159 Q4 3.2 мотора е доста по бавен от 3.2 ГТА0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеЩе повторя пак мойта кола само с чип с/у дизел който дава на диното 240 коня, резултата е снимка в пространството в полза на бензина!
И естественно пак не сте наясно че 159 Q4 3.2 мотора е доста по бавен от 3.2 ГТА"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБаси колко хора нарани с тия думи......
BTW: ... все пак темата е за 156 GTA, а не силата на JTDm преди/след чип, 0-100 бензин/дизел и т.н.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеКофти, ама двата мотора са различни ... както и самите коли
BTW: ... все пак темата е за 156 GTA, а не силата на JTDm преди/след чип, 0-100 бензин/дизел и т.н.
Мда, и ще трябва да изтрия половината стойностна тема ... И на свой ред да нараня доста капацитети тук ... Сърце не ми дава
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеМноооогооо зле осведомен си колега гонката дето си я гледал съм я организирал аз и аз карам едната колаА за мойте фабрични 240 коня като те слушам как говориш ми е ясно че такава си виждал само на картинка! Айде успех в живота и се усведомявай преди да пишеш глупости
---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:06 ----------
Ще повторя пак мойта кола само с чип с/у дизел който дава на диното 240 коня, резултата е снимка в пространството в полза на бензина!
И естественно пак не сте наясно че 159 Q4 3.2 мотора е доста по бавен от 3.2 ГТА. И все пак наистина извинявай ако съм те засегнал с това че не ми достига компетенция по техническите въпроси.
Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas
Comment
-
Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщениеКолега аз те разбирам че си много запален по колата си и сигорно без да искам съм те обидил, но на гонката на която съм присъствал се състоя на банско шосе от двама мои познати и те уверявам че ти там не си присъствал та камоли да си карал кола нито нещо да си организирал.Със сигурност си доста по-запознат от мен по тези въпроси и за това не си правя опити да оспорвам мненията ти а просто си изказвам своето.Това с което започнах е че колегата може да се доближи до вървежа на ГТА и с едно ЖТД, нищо повече ( без значение дали е така или не).А ако все пак чакаш своя етусиазиран дизелджия да ти се опълчи и не се ограничаваш с Алфа Ромео, имаме в семейството служебна една 335d може някой летен ден да се снимаме и да видиме кой ще остане в пространството. И все пак наистина извинявай ако съм те засегнал с това че не ми достига компетенция по техническите въпроси.
ГТВ то има какво да покаже със сигурност. Да не плачете.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
BОBO, колко коня е GTV-то ?
Да се намеся и аз
Как може да убеждавате човека, да си вземе 1.9 дизел, вместо 3,2GTA ?! WTF ?!?
Щом се е насочил към такъв модел , явно може да си позволи поддръжката и бензинеца...
Чак се учудвам... пък и почнахте да сравнявате пак кюмюр VS бензин
Дизела си е чудесен за ежедневна кола , но до там....
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЛятото е далече колега, а гонката с БМВ то ще е супер интересна. Това предизвикателство ли е или само си пишешГТВ то има какво да покаже със сигурност. Да не плачете.
---------- Post added at 06:53 ---------- Previous post was at 06:50 ----------
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщениеBОBO, колко коня е GTV-то ?
Да се намеся и аз
Как може да убеждавате човека, да си вземе 1.9 дизел, вместо 3,2GTA ?! WTF ?!?
Щом се е насочил към такъв модел , явно може да си позволи поддръжката и бензинеца...
Чак се учудвам... пък и почнахте да сравнявате пак кюмюр VS бензин
Дизела си е чудесен за ежедневна кола , но до там....Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas
Comment
-
Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщениеКолега аз те разбирам че си много запален по колата си и сигорно без да искам съм те обидил, но на гонката на която съм присъствал се състоя на банско шосе от двама мои познати и те уверявам че ти там не си присъствал та камоли да си карал кола нито нещо да си организирал.Със сигурност си доста по-запознат от мен по тези въпроси и за това не си правя опити да оспорвам мненията ти а просто си изказвам своето.Това с което започнах е че колегата може да се доближи до вървежа на ГТА и с едно ЖТД, нищо повече ( без значение дали е така или не).А ако все пак чакаш своя етусиазиран дизелджия да ти се опълчи и не се ограничаваш с Алфа Ромео, имаме в семейството служебна една 335d може някой летен ден да се снимаме и да видиме кой ще остане в пространството. И все пак наистина извинявай ако съм те засегнал с това че не ми достига компетенция по техническите въпроси.
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеПърво не ти вярвам че си присъствал на такава гонка докажи го! Второ май само си пишеш за гонката с 335д аз съм винаги готов ! Докажи че си сериозен а не спамер
---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:43 ----------
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщениеДа бе колега, ама той търси така да се каже топ модела на 156 , намира , отива в Германия и се връща с дизел... малко... не знам и аз.....Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas
Comment
-
Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщениеАбсолютно колега, отива за да види какво му се предлага.Тъкмо с парите с които разполага ще може да тества 2-3 варианта и да си вземе каквото го влече.
P.S. Колега има ли развитие? Ще се ходи ли У гермаскУ
Comment
Comment