Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo Alfa 156 3.2 V6 24V GTA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Точно това, което си гледал го направиха те! Чипа на JTD беше от Бобо правен Сега си представи как е направено неговото GTV, за Алфа дизел едва ли ще се намери някой да бие, но вече ако е от друга марка, там работата е съвсем друга...
    А относно колегата, който иска да си купи GTA, според мен да не мисли много ако му е на сърце да си я взима, ако ли не да си вземе 159, но и в двата случая трябва да идеш до Германия и да видиш на място как стоят нещата...
    Точно това имах предвид и аз, че АКО е стандартно неговото ГТВ или само с чип, най вероятно ЖТД-то ще го откъсне, ако е чипосано като хората!Иначе не успорвам уменията на Бобо и не се съмнявам че и неговата може да е повече от пипната,затова съм сложил едно голямо АКО отпред.
    Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщение
      Каква караш ти колега и какъв дизелджия чакаш че нещо не ти хванах мисълта?Ако мислиш че с колата от снимката ти неможе да ти се опъне някой дизел мисля че гршиш.А ако става въпрос само за Алфа, аз лично съм виждал как една 159 2,4ЖТД (210к.с.) с чип откъсна една 3,2 JTS Q4. А твоята ако си е стандарт на 240к.с. мисля че ще те оправи,незнам обаче какво си и сътворил.Всичко е възможно.
      Мноооогооо зле осведомен си колега гонката дето си я гледал съм я организирал аз и аз карам едната кола А за мойте фабрични 240 коня като те слушам как говориш ми е ясно че такава си виждал само на картинка! Айде успех в живота и се усведомявай преди да пишеш глупости

---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:06 ----------

Точно това имах предвид и аз, че АКО е стандартно неговото ГТВ или само с чип, най вероятно ЖТД-то ще го откъсне, ако е чипосано като хората!Иначе не успорвам уменията на Бобо и не се съмнявам че и неговата може да е повече от пипната,затова съм сложил едно голямо АКО отпред.
      Ще повторя пак мойта кола само с чип с/у дизел който дава на диното 240 коня, резултата е снимка в пространството в полза на бензина!

И естественно пак не сте наясно че 159 Q4 3.2 мотора е доста по бавен от 3.2 ГТА
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Ще повторя пак мойта кола само с чип с/у дизел който дава на диното 240 коня, резултата е снимка в пространството в полза на бензина!
        И естественно пак не сте наясно че 159 Q4 3.2 мотора е доста по бавен от 3.2 ГТА
        Баси колко хора нарани с тия думи......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Баси колко хора нарани с тия думи......
          Кофти, ама двата мотора са различни ... както и самите коли

BTW: ... все пак темата е за 156 GTA, а не силата на JTDm преди/след чип, 0-100 бензин/дизел и т.н.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
            Кофти, ама двата мотора са различни ... както и самите коли

BTW: ... все пак темата е за 156 GTA, а не силата на JTDm преди/след чип, 0-100 бензин/дизел и т.н.
            -----------------------------------------------------
            Мда, и ще трябва да изтрия половината стойностна тема ... И на свой ред да нараня доста капацитети тук ... Сърце не ми дава

Comment

Мноооогооо зле осведомен си колега гонката дето си я гледал съм я организирал аз и аз карам едната кола А за мойте фабрични 240 коня като те слушам как говориш ми е ясно че такава си виждал само на картинка! Айде успех в живота и се усведомявай преди да пишеш глупости

---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:06 ----------

Колега аз те разбирам че си много запален по колата си и сигорно без да искам съм те обидил, но на гонката на която съм присъствал се състоя на банско шосе от двама мои познати и те уверявам че ти там не си присъствал та камоли да си карал кола нито нещо да си организирал.Със сигурност си доста по-запознат от мен по тези въпроси и за това не си правя опити да оспорвам мненията ти а просто си изказвам своето.Това с което започнах е че колегата може да се доближи до вървежа на ГТА и с едно ЖТД, нищо повече ( без значение дали е така или не).А ако все пак чакаш своя етусиазиран дизелджия да ти се опълчи и не се ограничаваш с Алфа Ромео, имаме в семейството служебна една 335d може някой летен ден да се снимаме и да видиме кой ще остане в пространството . И все пак наистина извинявай ако съм те засегнал с това че не ми достига компетенция по техническите въпроси.

Comment

Колега аз те разбирам че си много запален по колата си и сигорно без да искам съм те обидил, но на гонката на която съм присъствал се състоя на банско шосе от двама мои познати и те уверявам че ти там не си присъствал та камоли да си карал кола нито нещо да си организирал.Със сигурност си доста по-запознат от мен по тези въпроси и за това не си правя опити да оспорвам мненията ти а просто си изказвам своето.Това с което започнах е че колегата може да се доближи до вървежа на ГТА и с едно ЖТД, нищо повече ( без значение дали е така или не).А ако все пак чакаш своя етусиазиран дизелджия да ти се опълчи и не се ограничаваш с Алфа Ромео, имаме в семейството служебна една 335d може някой летен ден да се снимаме и да видиме кой ще остане в пространството . И все пак наистина извинявай ако съм те засегнал с това че не ми достига компетенция по техническите въпроси.
                Лятото е далече колега, а гонката с БМВ то ще е супер интересна. Това предизвикателство ли е или само си пишеш ГТВ то има какво да покаже със сигурност. Да не плачете.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

BОBO, колко коня е GTV-то ?

Да се намеся и аз
                  Как може да убеждавате човека, да си вземе 1.9 дизел, вместо 3,2GTA ?! WTF ?!?
                  Щом се е насочил към такъв модел , явно може да си позволи поддръжката и бензинеца...

Чак се учудвам... пък и почнахте да сравнявате пак кюмюр VS бензин
                  Дизела си е чудесен за ежедневна кола , но до там....

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                    Лятото е далече колега, а гонката с БМВ то ще е супер интересна. Това предизвикателство ли е или само си пишеш ГТВ то има какво да покаже със сигурност. Да не плачете.
                    Сигурен съм че има какво да покаже.Да не кажа че може и да ме бие.Все пак БМВ-то е автомат и ако ми всеме старта може и да не го догоня.НО лятото може и да стане въпреки че е далече.Сега нестава,не е моя колата ио не решавам аз.

---------- Post added at 06:53 ---------- Previous post was at 06:50 ----------

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                    BОBO, колко коня е GTV-то ?

Да се намеся и аз
                    Как може да убеждавате човека, да си вземе 1.9 дизел, вместо 3,2GTA ?! WTF ?!?
                    Щом се е насочил към такъв модел , явно може да си позволи поддръжката и бензинеца...

Чак се учудвам... пък и почнахте да сравнявате пак кюмюр VS бензин
                    Дизела си е чудесен за ежедневна кола , но до там....
                    Колега става въпрос за 2.4 М-жет, а не за 1.9 . А за спора м/у бензин и дизел не съм искал да го повдигам, нито съм казал кой е по-добрия вариант.Различни хора различни стилове и вкусове и съответно различни мнения по този въпрос.Аз само дадох предложение за колегата ако ходи до Герамния да метне едно око и на този вариант.

Comment

Да бе колега, ама той търси така да се каже топ модела на 156 , намира , отива в Германия и се връща с дизел... малко... не знам и аз.....

Comment

Първо не ти вярвам че си присъствал на такава гонка докажи го! Второ май само си пишеш за гонката с 335д аз съм винаги готов ! Докажи че си сериозен а не спамер
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

така и не се разбра, какво реши колегата sof_bg ще ходи ли до Дойчланд или се отказа от офертата със 156-цата?

Comment

Първо не ти вярвам че си присъствал на такава гонка докажи го! Второ май само си пишеш за гонката с 335д аз съм винаги готов ! Докажи че си сериозен а не спамер
                            На няколко пъти се опитах да се извиня ако съм те обидил с нещо но ти със всеки твой пост не спираш да избиваш някакъв комплекс и да се правиш на единствения.Сега пък трябва да ти се доказвам иначе съм бил спамер.Неможело да съм присъствал на такава гонка а ти да не си... това явно също ти се струва невъзможно, и пак трябва да ти се докаже.Нещо не те разбирам.Преди време си спомням че на няколко пъти колеги от форума отваряха теми за теб и държанито ти в гаража който работиш.Явно не си си взел забележка.Спомням си как като попитах някой за тебе и всички казваха "иди при него много разбира ще ти помогне", вече чувам само лоши отзиви.И продължаваш да го доказваш с наглото си държание срещу хората.Явно никой друг освен теб не трябва да разбира в този форум, а недай си боже да изкаже некомпетентно мнение и веднага да бъде оплют.Продължавай в същия дух. Нека да обърнем внимание на темата на колегата,той затова я е отворил,за да чуе мнения.Ще се радвам ако не се правиш на непобедим вече в темата.

---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:43 ----------

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                            Да бе колега, ама той търси така да се каже топ модела на 156 , намира , отива в Германия и се връща с дизел... малко... не знам и аз.....
                            Абсолютно колега, отива за да види какво му се предлага.Тъкмо с парите с които разполага ще може да тества 2-3 варианта и да си вземе каквото го влече.

Comment

Абсолютно колега, отива за да види какво му се предлага.Тъкмо с парите с които разполага ще може да тества 2-3 варианта и да си вземе каквото го влече.
                              Е това е правилното.

P.S. Колега има ли развитие? Ще се ходи ли У гермаскУ

Comment

Отиде ли колегата в Германия със 6-7000 ЕВРО е гаранция че ще се прибере с хубава кола без значение модела.

Comment

Working...
                                X